Laatste update: 13 april 2024 - 18.00
Top 40 en Tip 30 nummer 15 online

Deze site wordt soms voor langere tijd niet bijgewerkt. Door bezigheden elders ontbreekt soms de tijd om dit te doen. Deze site is en blijft voor mij een hobbyproject. Ik doe mijn best elke week de nieuwste lijsten te plaatsen maar dat lukt helaas niet altijd op tijd! Daarom heb ik een archief toegevoegd met de Top 40 lijsten van de laatste 52 weken.

Reacties zijn altijd van harte welkom. Klik hier om me een mail te sturen.
 


Op deze site vind je het meest complete hitoverzicht van de Nederlandse Top 40 vanaf 1965. Met alle jaarlijsten, decenniumlijstn, de allertijdenlijst, Alarmschijven, nummer 1-hits en nog veel meer. De database is de afgelopen maanden vernieuwd en nog eens helemaal gecontroleerd.


Nog even wat info. De datums van binnenkomst zijn op verzoek teruggekeerd. Kleine kanttekening hierbij is dat in de jaarlijsten en de decenniumlijsten de datums die in rood zijn weergegeven de platen zijn die tijdens de jaar- dan wel decenniumwisseling genoteerd stonden. Zij krijgen allen de eerste datum van het nieuwe jaar of de nieuwe periode! Door technische problemen kan ik nog niet de juiste data vermelden. Uiteraard wordt er gekeken of ik database-technisch dit zover kan krijgen.
 


Overzichten en credits: © Micha Jans (2023)